Om oss

Kvifte Bil AS, tidligere Kvifte Maskin, er opprettet og drevet av Knut Olav Kvifte, og  er lokalisert i Tvedestrand på Sørlandet. Vi driver med import av bil, båt og mc, og alle våre biler som er til salgs blir kontrollert og godkjent av Biltilsynet før de registreres og klargjøres for kunder. Vår hovedsatsning er Jaguar, men skaffer også andre biler og modeller.

Kvifte er medlem av Norsk Jaguar Klubb, og er regionkontakt for Aust- og Vest-Agder. Vi setter høyt fokus på kvalitet på alle våre importerte biler fra USA og andre produkter vi selger, og har som mål å alltid gi topp service. Det bekreftes at vi lykkes når mange av våre kunder er bror, søster eller bekjent av noen eksisterende kunder. I noen tilfeller, har 1 fornøyd kunde gitt oss opp til 3 nye fornøyde kunder.

Vi har kunder i store deler av landet, for eksempel fra Horten, Oslo, Tvedestrand, Gjøvik, Ålesund, Molde, Bergen og Stavanger for å nevne noen steder. Vil du føye deg i rekken? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Produkter

Objektene til Kvifte Bil AS som er for salg, blir alltid kontrollert og godkjent av Biltilsynet før de registreres og klargjøres for salg. Vi har spesialisert oss på Jaguar generelt, og XK8/R spesielt. Dette er en meget bra og klassisk bil som er tidløs i design samtidig som den har moderne prestasjoner. Bilene leveres med en «CarFax Historie Report» som dokumenterer kilometerstanden og diverse servicer som er tatt.

Andre biler/MC/båter kan også skaffes på forespørsel. Ta kontakt og kom med ditt ønske, så ser vi hva vi kan få til!

Kontakt
© KVIFTE BIL
Utvilket av: